Un taram fermecat...
Bucuresti, Sector 3, Str. Jean Steriadi, 14D
Telefon0741 495 713

Povestea ATF

Despre Alice si Taramul Fermecat

Alice si Taramul Fermecat este un afterschool  infiintat special  pentru copiii din Bucuresti. Este situat in sectorul 3, in zona Piata Trapezului, Ozana.

Avem o experienta de 10 ani in lucrul cu copiii iar obiectivul principal al echipei A.T.F. este de a asigura copiilor o dezvoltare armonioasa atat din punct de vedere cognitiv cat si emotional si social prin intermediul educatiei afective si a celor mai noi metode psihologice si pedagogice.

Programul din cadrul Afterschool-ului Alice si Taramul Fermecat este adaptat nevoilor educationale, sociale si emotionale ale fiecarui copil. Programul este realizat de catre o echipa multidisciplinara alcatuita din psiholog, invatator si pedagog. Fiecare activitate are un scop prin care se doreste dezvoltarea unor deprinderi sau stimularea unor abilitati.

Functionam intr-o vila spatioasa, luminoasa, plina de jucarii si jocuri interactive, care cuprinde 5 sali de curs, 3 terase, sala de dans  si curte de 650 m, amenajata cu jocuri de exterior.

img_about1

Ce spun parintii

Un loc minunat, cu oameni minunati, veseli, devotati si de la care am invatat cu totii, de la mici la mari! Ne bucuram de fiecare zi petrecuta impreuna!

Recenzie 1

Sunt multumita ca am facut alegerea cea mai buna atat pentru noi, ca parinti, dar si pentru principalul beneficiar, copilul nostru . Apreciez implicarea, daruirea si caldura oferite acestor copii.

Recenzie 2

De 3 ani deja in aceasta formula si simt la fel ca si la prima inscriere ca omuletii mei sunt in siguranta, se dezvolta frumos si sunt fericiti la ATF. Nu este un after, pentru noi este o mare familie!  Felicitari pentru implicare, pentru emotiile pe care le impartasiti cu noi si mai ales pentru toata dragostea oferita celor mici!

Recenzie 3