ATF Afterschool Ozana - Sector 3, Str. Jean Steriadi, 14D
Telefon0741 495 713
ATF Education HUB - Sector 3, Aleea Varfu cu Dor, 18
Telefon0751 822 522

Povestea ATF

Alice si Taramul Fermecat este un afterschool  infiintat special  pentru copiii din Bucuresti. Este situat in sectorul 3, in zona Piata Trapezului, Ozana. Functionam intr-o vila noua spatioasa, luminoasa, plina de jucarii si jocuri interactive, 5 sali de curs, 3 terase, sala de dans  si curte de 650 mp, amenajata cu jocuri de exterior.

Avem o experienta de 12 ani in lucrul cu copiii iar obiectivul principal al echipei multidisciplinare este de a asigura copiilor o dezvoltare armonioasa atat din punct de vedere cognitiv cat si emotional si social prin intermediul educatiei afective si a celor mai noi metode psihologice si pedagogice.

Programul din cadrul Afterschool-ului Alice si Taramul Fermecat este adaptat nevoilor educationale, sociale si emotionale ale fiecarui copil. Programul este realizat de catre o echipa multidisciplinara alcatuita din psiholog, invatator si pedagog. Fiecare activitate are un scop prin care se doreste dezvoltarea unor deprinderi sau stimularea unor abilitati.

Scolile de la care preluam copiii sunt: Scoala 149, Scoala 82, Scoala 20, Scoala 195, Scoala 112.

Ce spun parintii

Un tărâm fermecat care a început cu o poveste. O poveste care acum a devenit realitate, un tărâm unde datorită echipei nu se pun etichete, nu se compară copii, unde fiecare e unic, respectat, un tărâm unde echipa ATF-ului(și al nostru drag) cunoaște inteligența emoțională a copiilor, un loc unde totul e constructiv. Un tărâm unde și NOI alcătuim o mică filă din această poveste. Mulțumim oameni dragi și minunați pentru ceea ce construiți, caractere. Vă îmrațișăm cu drag, de la mic la mare.

12/04/19

A doua noastra casa!
Un colectiv de profesionisti cu inimi mari!
Pentru noi, parintii, ATF-ul reprezinta completarea perfecta pentru dezvoltarea copiilor nostri.
Recomand cu caldura acest taram minunat!

09/05/18

Va multumesc tuturor pentru ce faceti in fiecare zi pentru Maria! A fost incurajata sa se exprime, si-a depasit timiditatea si a progresat mult in acesti doi ani de cand merge la after. Cand vine seara acasa si o vede pe surioara ei ii spune ,, pui mic ,, si nu am cum sa nu ma gandesc la Dumneavoastra, D-ra Bianca. Zambete, voie buna, multa rabdare si intelegere am gasit noi in casa Dumneavoastra.

14/06/18