ATF Ozana - Sector 3, Str. Jean Steriadi, 14D
Telefon0741 495 713, 0748 013 790

Afterschool

Oferta an scolar 2021-2022

  • Programul afterului: 12.00-18.00
  • Servicii gratuite:

– preluarea copiilor de la scoala (Scolile: 149, 82, 20, 112, 195)

– meniul zilnic

– atelier de ludoterapie

– efectuarea temelor sub indrumarea unei invatatoare/ pentru clasa pregatitoare invatare interactiva

-program de consolidare (clasele I- IV)

  • Optionale gratuite:

– Curs limba engleza- Learning english can be fun (dezvoltarea competentelor in limba engleza intr-o maniera interactiva)

Curs art & crafts (insurirea de catre copii a tehnicilor: origami, quilling, crearea de obiecte handmade: traistute, marionete, confectionarea de accesorii folosind materiale de tip HAMA: bratari, brelocuri, pandantive, martisoare)   / pictura neconventionala: pictura cu materiale diferite fata de cele traditionale: cu cicolata, sare, periuta de dinti, paie)

Curs de cultura generala- familiarizarea copiilor cu notiunile de cultura generala legate de cunoasterea corpului, organelor interne, viata poetilor, momente istorice importante.

Club de lectura- Proiect educativ “Sa ne intindem la citit”

Atelierul veseliei– atelier de joaca libera sau jocuri mult iubite de catre copii: nisip kinetic, pasta modelatoare, lego….

* Ateliere parinti-copii

* Workshopuri gratuite pentru copii pe diferite teme de interes (in functie de propunerile copiilor dar si ale parintilor, vom aduce specialisti din diferite domenii pentru a discuta cu cei mici).

De asemenea oferim copiilor posibilitatea de a petrece cat mai mult timp in aer liber, datorita curtii spatioase special amenajate dar si a parcului din apropierea sediului nostru.

  • Taxa: 1250 lei/luna

Pachet

1250 lei

 preluarea copiilor de la scoala
 meniul zilnic
 efectuarea temelor
 4 optionale gratuite
 ateliere parinti-copii